Verwarming

Maak gebruik
van de natuur

Actueel

Energie Besparen Gooi en Vecht is een uniek, regionaal samenwerkingsverband. Tien gemeenten werken samen aan duurzaam wonen en energie besparen. Hier vindt u hier informatie, nieuws en voorbeelden over dit onderwerp. Wilt u dit op de voet volgen, een vraag stellen of zelf een tip of bericht delen?
Volg ons dan ook op Twitter!   

Project

Meer:

Plaatsing zonnepanelen sporthal Huizen in volle gang

Werk in uitvoering: deze week zijn op de nieuwe sporthal Wolfskamer in de gemeente Huizen 237 zonnepanelen op het dak geplaatst. De panelen gaan in een groot gedeelte van het elektraverbruik van deze sporthal voorzien.

Er wordt hard gewerkt aan de bouw van de nieuwe sporthal in het Wolfskamergebied in de gemeente Huizen. Naast een multifunctionele sporthal verschijnt hier ook de accommodatie van s.v. Huizen. Deze week heeft firma Schipper uit Huizen de zonnepanelen op het dak geplaatst.
 
Duurzaamheid heeft een belangrijke rol gespeeld bij de bouw en inrichting van het gebouw, onder meer door het toepassen van een goede isolatie en zuinige installaties. De sportzaal wordt voorzien van uiterst energiezuinige led-verlichting, waardoor de elektriciteitsbehoefte laag blijft. De gemeente verwacht bovendien met de zonnepanelen meer dan de helft van het verbruik zelf op te wekken.
 
Alle werkzaamheden liggen mooi op schema. De accommodatie wordt in de zomer opgeleverd.

Gemeente