Verwarming

Maak gebruik
van de natuur

Actueel

Energie Besparen Gooi en Vecht is een uniek, regionaal samenwerkingsverband. Tien gemeenten werken samen aan duurzaam wonen en energie besparen. Hier vindt u hier informatie, nieuws en voorbeelden over dit onderwerp. Wilt u dit op de voet volgen, een vraag stellen of zelf een tip of bericht delen?
Volg ons dan ook op Twitter!   

Project

Meer:

Project warmtescans van start

42 woningen in de regio worden binnenkort onderworpen aan een ┬┤warmtescan┬┤. Met de warmtescan maken we energieverliezen die met het blote oog niet waarneembaar zijn, zichtbaar.

Voor de warmtescans wordt gebruik gemaakt van speciale infraroodcamera´s. Naast de warmtescan wordt voor elke woning een maatwerkadvies opgesteld. Het advies en de scan geven de woningeigenaren een compleet inzicht in de mogelijke energiemaatregelen, de investeringen en de besparingen op het verbruik en de energielasten.

De geselecteerde woningen geven bij elkaar een representatief beeld van de woningen in Gooi en Vechtstreek en Eemnes. Van iedere woning wordt daarom een unieke factsheet gemaakt, met daarin voor elk woningtype de uitkomsten van de warmtescan en het besparingsadvies.

Na afloop van de scans vindt u de factsheets uiteraard op deze website. Wij houden u op de hoogte!