Bouwpartijen: meldt u aan voor deelname erkenningsregeling Hoom

Geplaatst op 19 augustus 2014

Meentkracht, Hoom en de Gemeente Hilversum hebben de handen ineengeslagen voor de verduurzaming van de Meent. Hiervoor zijn we op zoek naar bedrijven die in samenwerking met Hoom De Meent willen gaan verduurzamen. De inschrijving staat open tot 27 augustus.

Meentkracht, Hoom en de Gemeente hebben de handen ineengeslagen voor de verduurzaming van de Meent. Na het inventariseren van de bewonerswensen in de Meent gaat Hoom bezig om prijzen uit te vragen bij verschillende op kwaliteit geselecteerde bouwpartijen. In principe kunnen alle bedrijven Hoom benaderen voor samenwerking om De Hilversumse Meent te gaan verduurzamen. De inschrijving staat open tot 27 augustus (neem liefst vóór het einde van 25 augustus contact op met Hoom!).

Hoom hanteert eisen waar partners aan moeten voldoen, de zogenaamde uitsluitingscriteria. Als je daaraan voldoet ben je een erkende partij. Daarna zijn er twee criteriastappen op grond waarvan Hoom initiatiefnemers als de Meentkracht in staat stelt hun uitvoerenden te kiezen, de zogenaamde selectiecriteria. Wil je meer weten over deze selectie of ben je zelf een bouwpartij die mee wil doen aan de erkenningsregeling: neem dan contact op met Michael Urlings, michael.urlings@maakjehuishoom.nl

 

Gemeente