Energie besparen
=
comfortabel wonenContactgegevens

OFGV

De gemeente Weesp werkt samen met de Omgevingsdienst Flevoland Gooi & Vechtstreek (OFGV). De OFGV doet, namens de gemeente Weesp, de uitvoering van milieutaken. De gemeente Weesp behoudt de eigen bevoegdheden. Zij maakt daarbij gebruik van de kennis die bij de OFGV beschikbaar is.

Wilt u informatie of heeft u vragen over energiebesparende en duurzame energiemaatregelen stuur dan een mail naar info@ofgv.nl. Bellen kan natuurlijk ook, via telefoonnummer 088 - 6333 000.

 

Weesp

 Welkom op de informatiepagina van de gemeente Weesp. Lees hier over de mogelijkheden en regelingen voor energiebesparing in Weesp.


Beleid/mogelijkheden

De gemeente Weesp heeft in december 2012 in het portefeuillehoudersoverleg ingestemd met de uitvoering van het "Projectplan Energiebesparing particuliere woningvoorraad 2013 - 2016".

Subsidies

De gemeente Weesp heeft geen subsidieregeling. Meer informatie o.a. over het verduurzamen van uw huis vindt u op de website van de gemeente Weesp.

Andere financiele regelingen

Meer informatie over landelijke en provinciale financiele regelingen is te vinden op de gemeentepagina van Duurzaam Bouwloket.