Energie besparen
=
comfortabel wonen

Disclaimer

Energie Besparen Gooi en Vecht heeft grote zorgvuldigheid in acht genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik gemaakt van bronnen en technieken die zij betrouwbaar acht. Desalniettemin kunnen aan de vermelde informatie geen rechten worden ontleend. Indien zonder nadere verificatie of advies van deze informatie gebruik wordt gemaakt, geschiedt dit geheel voor eigen rekening en risico.

Energie Besparen Gooi en Vecht garandeert niet dat de website altijd foutloos of ononderbroken functioneert. Constateert u foute en/of onvolledige informatie, of treft u op deze site of in onze social media vermeldingen aan die onrechtmatig, onvolledig, persoonlijk aanmatigend en/of op andere wijze kwetsend zijn, laat ons dit dan te allen tijde weten, via het contactformulier.

Energie Besparen Gooi en Vecht en de deelnemende gemeenten zijn niet aansprakelijk voor vermeldingen en dienstverlening van de aanbieders op deze site. De vermelde aanbieders en organisaties zijn zelf verantwoordelijk voor de informatie en gegevens die zij op deze site vermelden en voor de diensten die zij verlenen. Indien u diensten afneemt van vermelde aanbieders, dan gelden hiervoor de algemene voorwaarden van het vermelde bedrijf en/of de organisatie in kwestie.

Energie Besparen Gooi en Vecht gaat zorgvuldig om met de door u aan ons verstrekte gegevens en informatie. Uw persoonlijke gegevens worden niet ongevraagd gebruikt voor andere doeleinden, dan voor contact en/of de door u gevraagde informatie uitwisseling.

Deze website richt zich uitsluitend op Nederland en de Nederlandse markt(en) tenzij anders is vermeld. Op deze website en op deze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.