9/9: De Meent komt samen voor energiebesparing in huis

Graag nodigt het bewonersinitiatief Meentkracht (Hilversumse Meent) in samenwerking met Hoom, de Gemeente Hilversum en de Stichting Hilversum Verbonden alle Meentbewoners uit voor de vervolgwijkbijeenkomst over (collectieve) energiebesparing, dinsdag 9 september, 20.00 (inloop vanaf 19.30).

Na de drukbezochte bijeenkomst van 1 juli is Hoom (zie verslag op www.meentkracht.nl) hard aan de slag gegaan alle wensen op het gebied van energiebesparing in de buurt te inventariseren. Er is behoorlijk wat interesse! Veel bewoners willen samen maatregelen in hun huis treffen, bijvoorbeeld kruipruimteisolatie, spouwmuurisolatie, het plaatsen van zonnepanelen of uitvoeren van ‘groot onderhoud’. Samen kun je zorgen voor meer energiebesparing in de Meent en ben je voordeliger uit. Hoom zorgt ervoor dat u verzekerd bent van onafhankelijk advies, de juiste kwaliteit en goede begeleiding.

Ben jij Meentbewoner? Kom ook!

Wilt u ook weten hoe u (samen) aan de slag kunt? Kom 9 september langs in wijkcentrum De Kruisdam, Meent 5 (inloop vanaf 19:30).

Voor meer informatie, kijk op www.meentkracht.nl of bel me Hoom (tel 088-1911888).

Gemeente