1/12: Informatiebijeenkomst groot onderhoud Hilversumse Meent

Informatiebijeenkomst over groot onderhoud voor woningeigenaren in de Hilversumse Meent op 1 december in het wijkcentrum de Kruisdam, aanvang 20:00 uur.

Na de bijeenkomst op 10 september 2014 in het wijkcentrum, zijn via onze Energiepartner Maak je huis Hoom circa 60 acties ingepland voor het plaatsen van zonnepanelen, vervangen CV ketels en het isoleren van spouw- en vloerruimtes. Tijdens die bijeenkomst is door ca. 25 mensen aangegeven over de aanpak van groot onderhoud nader geïnformeerd te willen worden.

Er is vooral belangstelling voor de volgende acties:

  • schoorsteen opnieuw voegen i.v.m. lekkages
  • muren opnieuw voegen
  • dakpannen vervangen
  • dak isoleren (aluminium)
  • kozijnen vervangen inclusief plaatsen van HR++ glas, kierdichting, ventilatie
  • plaatsen van zonneboilers.

Op maandag 1 december a.s. om 20.00 uur wordt u door Meentkracht uitgenodigd in het wijkcentrum, om over de planning en vervolgaanpak van deze groot onderhoud activiteiten nader van gedachten te wisselen. Vertegenwoordigers van Maak je huis Hoom zijn hier uiteraard bij aanwezig.

Indien u zich op 10 september niet heeft aangemeld voor één van deze grootonderhoud werken krijgt u nu alsnog een kans om mee te praten en eventueel in te schrijven. Wij zien elkaar dan op 1 december (aanvang 20.00 uur). Indien u niet kunt komen en toch belangstelling heeft voor deze vervolgactiviteiten kunt u een mailbericht sturen Meentkracht@gmail.com of bel met Chiel nul-zes 51 534752

Meentkracht onderneemt deze acties om de kwaliteit in onze wijk hoog te houden en om zelfvoorzienendheid hier te bevorderen. Maar ook om de maatregelen voor u gemakkelijk en voordelig te maken.