Energie besparen
=
voor nu en later

Verwarming

Maak gebruik
van de natuur

Actueel

Energie Besparen Gooi en Vecht is een uniek, regionaal samenwerkingsverband. Tien gemeenten werken samen aan duurzaam wonen en energie besparen. Hier vindt u hier informatie, nieuws en voorbeelden over dit onderwerp. Wilt u dit op de voet volgen, een vraag stellen of zelf een tip of bericht delen?
Volg ons dan ook op Twitter!   

Filter:Nieuws

VvE De Wetering uit Blaricum koploper verduurzamen in Gooi en Vechtstreek

In het bijzijn van wethouder Liesbeth Boersen van de gemeente Blaricum ondertekende Vereniging van Eigenaren (VvE) De Wetering uit Blaricum de opdracht om hun complex vergaand te verduurzamen. Daarmee is deze VvE koploper in de regio Gooi en Vechtstreek.

Lees meer >

Nieuws

NOM-renovatie Hamershof gaat door

De renovatie naar nul-op-de-meter (NOM) van VvE Hamershof in Leusden gaat door. Dankzij garantstelling van de gemeente Leusden en de provincie Utrecht kan dit icoonproject van de VNG 'Innovatieve aanpakken' duurzaam worden gerenoveerd.

Lees meer >

Nieuws

Huizen 'die voor mensen zorgen'

Op vrijdag 15 december werd voor VvE's een minicongres georganiseerd. Onderwerp van gesprek: huizen die ‘voor mensen zorgen’. Dat klinkt vergezocht, maar houdt simpelweg in dat sensoren in de woningen geplaatst zijn die niet alleen energieverbruik, maar ook (passief) het gedrag en gezondheid van de bewoner meten.

Lees meer >

Nieuws

Energiebespaarfonds maakt verduurzamen bereikbaar voor VvE’s

De VvE Energiebespaarlening is bedoeld voor VvE ’s met meer dan tien appartementen.

Lees meer >

Nieuws

Duurzaam Bouwloket brengt bewoners snel bij informatie

Het Duurzaam Bouwloket is een digitaal loket waar bewoners vragen kunnen stellen over duurzaamheid. Ook de regiogemeenten in Gooi en Vechtstreek maken gebruik van dit loket.

Lees meer >

Nieuws

Succesvolle VvE Bestuurdersbijeenkomst

Circa 22 VvE’s waren vertegenwoordigd bij de bestuurdersbijeenkomst die de regio samen met VvE Belang op woensdag 13 september organiseerde in het Raadhuis.

Lees meer >

Agenda

Geen agenda items aanwezig

Social media

Regio Gooi en Vechtstreek

RT @GGDGenV: Al de mogelijkheden in onze regio bekeken? Gezondheidswinst in de natuur! https://t.co/89mHsTY0I8
2018-05-21 16:58:14

Duurzaam Hilversum

RT @HilverZon: Ook in #hilversum speelt de #warmtetransitie. Hoe gaat #hilverzon hiermee om? Presentatie bij alv over onafhankelijke advise…
2018-05-20 20:32:11

Duurzaam Hilversum

RT @HilverZon: #hilverzon biedt ook #energiecoaches aan #inwoners van @GemeenteHsum. Meer coaches nodig! Onafhankelijk en vrijwillig onderw…
2018-05-20 20:31:08
Meer social media >