Energie besparen
=
voor nu en later

Verwarming

Maak gebruik
van de natuur

Actueel

Energie Besparen Gooi en Vecht is een uniek, regionaal samenwerkingsverband. Tien gemeenten werken samen aan duurzaam wonen en energie besparen. Hier vindt u hier informatie, nieuws en voorbeelden over dit onderwerp. Wilt u dit op de voet volgen, een vraag stellen of zelf een tip of bericht delen?
Volg ons dan ook op Twitter!   

Filter:Nieuws

VvE Platform Gooi en Vecht opgericht

Op 28 maart waren ruim honderd belangstellende VvE-leden uit de regio aanwezig bij de oprichting van het VvE Platform van de regiogemeenten in Gooi en Vechtstreek.

Lees meer >

Nieuws

Inwoners van Gooi en Vecht investeren 3,5 miljoen euro in duurzamer wonen

Sinds de start van het project Energie Besparen Gooi en Vecht in 2013 hebben 2.403 woningeigenaren in de regio maatregelen getroffen om hun huis energiezuiniger te maken.

Lees meer >

Nieuws

Unieke samenwerking met Duurzaam Bouwloket en Hoom

De portefeuillehouders Milieu van de gemeenten Blaricum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Weesp en Wijdemeren hebben een unieke samenwerkingsovereenkomst ondertekend met Duurzaam Bouwloket en Maak je huis Hoom.

Lees meer >

Nieuws

Energiebesparing bij bedrijven

Ook bedrijven ontkomen niet aan het treffen van energiebesparende maatregelen. De Europese EED-richtlijn verplicht bedrijven een energie-audit uit te (laten) voeren.

Lees meer >

Nieuws

Duurzaam Bouwloket voor Gooi en Vecht

Energie Besparen Gooi en Vecht biedt binnenkort een nieuwe dienstverlening: een digitaal energieloket waar de inwoners van de gemeenten met hun vragen terecht kunnen.

Lees meer >

Nieuws

5-2: Warme Truiendag

Op vrijdag 5 februari 2016 viert Nederland alweer de tiende verjaardag van Warmetruiendag!

Lees meer >

Agenda

Geen agenda items aanwezig

Social media

Milieu Centraal

Tim vindt supersnel 8 #topkeurmerken in de supermarkt
2017-12-17 13:13:00

Milieu Centraal

RT @asnbank: Wow! NLers zijn verantwoordelijk voor 3x zo veel CO2-uitstoot als een gemiddelde wereldburger. 10 ton CO2 per persoon per jaar…
2017-12-17 12:02:33

Zonatlas

RT @DuurzaamBV: DuurzaamBedrijfsleven zet het meest opvallende nieuws van de eendaagse Klimaattop op een rijtje: https://t.co/QeOKUdZqCw
2017-12-17 11:44:03
Meer social media >